Soms moet je het geluk een handje helpen…In April is het weer zover: het is vrijdag de 13e. En wij hebben besloten dat eens om te turnen naar een geluksdag.

Een dag waarin jij samen met andere passievolle ondernemers aan de slag kunt om de eerste stappen te zetten naar een succesvol online programma.

Misschien wilde je dat al langer, maar kwam het er gewoon niet van. Zoals bij veel van jouw collega’s. Je bent echt de enige niet.

De inhoud zelf is meestal het probleem niet. Wel het verdienmodel, de techniek en de organisatie van jouw kennis. Of hoe je het zo aanbiedt dat ieder er zoveel mogelijk aan heeft.

Met de opkomst van het internet en het toegankelijker worden van de techniek ligt een eigen online programma steeds meer binnen jouw bereik.

Simpel is nog niet eenvoudig

Dat neemt niet weg dat het wel simpeler wordt, maar daarmee nog niet direct eenvoudig.

Allereerst zul je een keuze moeten maken over het doel van jouw online programma. De meeste mensen denken gelijk aan passief inkomen. Elke maand weer inkomen op de bank waar je geen of weinig werk voor hoeft te doen.

Echter dat is niet altijd een haalbare of logische stap. Gelukkig zijn er nog vele andere manieren waarop een online programma jou en jouw onderneming kan ondersteunen.
Denk daarbij onder andere aan een aanvulling op een dienst die je toch al levert, meer bekendheid verwerven of het laten zien van jouw expertise.

En als je er wat handigheid in krijgt ook zonder dat het je bergen met tijd en stress kost.

Wij geloven in kleiner en overzichtelijk beginnen en daarna uitbouwen. Je komt namelijk als je in de praktijk gaat toetsen altijd weer zaken tegen die je niet hebt voorzien.

Eerst iets succesvol in de steigers en daarna verder uitbouwen.

Perfect is for Heaven

Een andere valkuil van veel ondernemers is namelijk dat het perfect moet zijn voor het live kan. En daarmee zet je jezelf meestal flink klem. Want perfect….ja wanneer is iets perfect?

En geloof me, ik ken het. Maar ik heb ook geleerd dat te durven loslaten. Je kunt beter leren van fouten en groeien dan streven naar perfectie en niets doen.
Daarom helpen wij jou graag om de eerste stappen te zetten waarmee jij ook werkelijk iets kan beginnen. Hoe klein ook….een hele supergave gratis weggever bijvoorbeeld. Waarmee jij gelijk een raamwerk hebt voor de volgende (betaalde) stappen.

Lijkt me voldoende voor een hele geslaagde dag met toekomstperspectief….een echte geluksdag dus 😉

Kom jij je geluk beproeven en jouw bedrijf klaar te maken voor een toekomst met meer perspectief?

Kijk voor meer info op: Show it Online!