Dit zeggen mensen over mij:
Ik heb de begeleiding van Floor ingeroepen toen ik een training, die ik eerder al een aantal keer had gegeven, wilde omzetten naar een online programma. Floor heeft vanuit haar expertise van opleidingskundige met me meegedacht. Ze stelde vragen over de structuur en waarom ik iets op een bepaalde plek in het programma had opgenomen. Daardoor werd ik gedwongen nog eens goed met een frisse blik naar de inhoud te kijken. Ze gaf haar feedback op een warme manier. Daar kon ik echt veel mee. Door haar kritische en deskundige blik is mijn programma veel beter geworden en daar ben ik Floor heel dankbaar voor. Het is sowieso een hele fijne vrouw om mee te werken.
Sonja Jansen

Coach voor vrouwelijke professionals, Sonja Jansen, coach en vertrouwenspersoon

Ik ben blij met de verandering. Een ware transformatie.
Ben blij met jou als coach. Ik heb mijn weg naar manifestatie met jouw hulp kunnen vinden.
Uitzonderlijk.
Dankjewel
Eugenie Groenewegen

Orthopedagoog / Psychosociaal Therapeut, Thelifs

Prettig aan Floor vind ik haar rustige uitstraling…
en ondertussen komt subtiel allerlei kennis en ervaring uit haar rugzak!
… over ondernemen (alles wat daarbij komt kijken) en (allerlei manieren van) leren en ontwikkelen.
Ik vind het fijn om met haar te sparren, omdat ze mij goed begrijpt en met haar expertise kan aanvullen en aanscherpen.
Karin van Zwetselaar

Creatief facilitator, Zó kan ook!

Dit zeggen mensen over mij als intuïtief ondernemerscoach:


Ik kwam in contact met Floor via het #metzonderwerk mentor traject. Dat kwam op het juiste moment. Ik had net de intentie gevormd om mijn eigen coaching en energetische therapie onderneming op te zetten en was op zoek naar begeleiding. Tussen alle coaches en begeleiders sprak Floor me meteen aan vanwege haar intuïtieve benadering.

Toen ik startte had ik niet meer dan een idee en een gevoel van missie. Tijdens het traject heb ik veel inzicht opgedaan en verschillende praktische tools gekregen waardoor ik nu gerichter aan mijn doelen kan werken.

De wekelijkse skype gesprekken hielpen me de focus scherp te houden en in de persoonlijke coachingssessies ben ik regelmatig verrast door de onverwachte transformaties die ontstonden door haar intuïtieve en creatieve manier van werken.

Ik ga nu verder met het opzetten van mijn praktijk. Hierin ervaar ik minder blokkades, heb ik meer vertrouwen en werk ik doelgerichter!

Ik raad je Floor aan als je houd van een intuïtieve, spontane en creatieve aanpak. Bovendien heeft Floor een heel scala aan tools, kennis en een flink netwerk om je te helpen bij het opzetten van een eigen onderneming.

Als coach, heb ik van haar stijl ook veel geleerd over het inzetten van technieken en is mijn toolbox rijker.

Bedankt Floor!

Frederic Zolnet

Reiki Master Practitioner/Teacher, Hatsurei

Het bijzondere aan de coaching van Floortje is dat ze geen methode heeft gebruikt of een standaard format om me heeft losgelaten. Iedere keer heeft ze gereageerd op wat zich in mij aandiende. Ze was hierin een klankbord en een spiegel, ze deed me beseffen hoe het er eigenlijk met me voor stond. Ze richtte mijn aandacht niet op wat ik  ‘ zou moeten doen’ , maar iedere keer op wat ik zou willen. Ook als dat betekende dat ik juist moest stoppen met  presterend ondernemen en rust moest nemen  om verder te komen. Ik heb van haar geleerd dat die rust geen overbodige luxe is, maar juist bittere noodzaak  om de wereld geloofwaardig tegemoet te kunnen treden. Om meer in contact te komen met de droom die in mij leeft heeft ze heel concrete opdrachten met me gedaan, waarin letterlijk mijn drempels en uitdagingen zichtbaar werden. Dit heeft me inzicht en focus gegeven; daardoor wist ik letterlijk welke stappen ik te zetten had.

Niet eerder heeft iemand mij zo goed aangevoeld, gestuurd en toch vrij gelaten. In het begin was het heel belangrijk dat ik eigenlijk niets deed. Door de mentale steun van Floortje heb ik die ruimte voor mezelf kunnen nemen. Ik ben gestopt met het doorrennen, waardoor een nieuwe vorm van ontspannen creativiteit en kracht in mij konden ontwaken. Er is vooral intern een hoop getransformeerd, voor anderen nog niet zichtbaar, voor mij zeker voelbaar. Ik ben heel dankbaar dat ik nu krachtig mijn eigen koers herken en weet welke stappen ik kan nemen richting de realisatie van mijn droom.

Judith Zeeman

Ontwerper, Judith Zeeman

“Floor laat je in het diepe springen, maar niet zonder bandjes. Doordat Floor zorgt voor een open sfeer is het water niet te koud en leer je echt met elkaar zwemmen: dat wil zeggen leer je jezelf te durven neerzetten.”
Elisa