Delen

Iedere keer weer ervaar ik het werken met mijn klanten als een feestje. Ze hebben namelijk iets heel moois in handen en ze hebben besloten om dat online te delen.

Ze weten nog niet precies hoe, dus daar help ik ze mee, maar ze voelen een diep verlangen om hun kennis verder te verspreiden. Online, maar wel helemaal op hun eigen manier.

Keerpunt

Een tijdje terug stonden ze misschien wel op hetzelfde punt als jij nu: Ze hadden een prachtige methode in handen, eentje waarmee ze al heel veel mensen hadden geholpen. Ze genoten er dagelijks van om van betekenis te zijn, maar steeds vaker kregen ze het gevoel dat ze niet alles deden wat ze zouden kunnen doen.

Een groter doel

Want op een gegeven moment zit je agenda vol, is je tijd op en kun je niet meer mensen helpen dan je nu al doet. Maar er zijn nog veel meer mensen voor wie je iets zou kunnen doen. En dan komt het moment dat je voelt dat je open staat voor de online mogelijkheden. Omdat je voelt dat het een plek is om jouw boodschap te verspreiden. Het mag nog groter worden dan het nu al is. Niet voor jou, maar voor hun.

Sta jij ook op dat punt? Wil je ook meer weten over de online mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aanstaande vrijdag ben je van harte welkom bij de Masterclass “Show it online!, vergroot je bereik met een online programma”

Meld je nog gauw aan en maak gebruik van de Last-minute korting! https://www.onlinetraininggirl.nl/show-it-online/