Nieuws

 • 1 day ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Wil jij ook slimmer ondernemen met een online programma? Vanmiddag geef ik een (gratis) workshop bij de Permanent Beta Dag 11,5 in Amersfoort. Je bent van harte welkom! "Wil jij ook meer mensen helpen en wil je jouw diensten ook (deels) online kunnen aanbieden aan een groter publiek? Dan is een online programma een hele mooie stap voor jou.
  Lijkt het je wel wat, maar denk je ook meteen HELP, waar begin ik? Kom dan naar mijn workshop!  In deze korte sessie leer ik je de 10 belangrijkste tips waar je aan moet denken als jij jouw online training gaat ontwikkelen. Ik geef je hele praktische handvatten, waar je direct mee aan de slag kunt gaan, zodat je na afloop een mooi stappenplan hebt waar je mee verder kunt.
  https://www.onlinetraininggirl.nl"; https://www.meetup.c...events/246643970
  PB Dag 11,5: Hack your World!
 • 1 week ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Bekijk nu de video voor "Show it online", vergroot je bereik met een online programma. Speciaal voor alle ondernemers die een online programma willen maken, maar niet precies weten hoe.  https://www.onlinetr.../show-it-online/
  Show it online!
 • 1 week ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Kom je ook? Op vrijdag 13 april geef ik samen met Saskia Frankena de training "Show it online", vergroot je bereik met een online programma. Een dag lang leer je van 2 experts de ins en outs die je nodig hebt om jouw online training te maken. Een dag lang ga je samen met gelijkgestemde ondernemers aan de slag en zet je de eerste stappen op weg naar jouw succesvolle online programma. Ben je erbij?  https://www.onlinetr.../show-it-online/
  Show it online! - onlinetraininggirl.nl
 • 1 week ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Wil jij een hele dag aan de slag met deze 2 experts op het gebied van online programma's?  Op vrijdag de 13e (ja het brengt geluk ;-)!) leren we je hoe jij stap-voor-stap jouw online programma kunt maken.  Bespaar jezelf een boel tijd en frustratie en ga lekker met ons en andere gelijkgestemde ondernemers jouw eerste stappen zetten in online training land. Wij verheugen ons op je komst!
  Show it online, vergroot je bereik met een online programma
  1 week ago
  Amina Berkane Abakhou
 • 2 weeks ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Op maandag 19 maart mag ik mijn steentje bijdragen aan Permanent Beta met een workshop "Slimmer ondernemen met een online programma". Kom je ook naar deze inspirerende middag? #PermanentBeta 11,5!
  Permanent Beta Dag 11,5: Hack your World!
 • 2 weeks ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Het maken van een online programma begint eigenlijk altijd met de volgende vraag: Wat wil je delen met de wereld en wat wil je ermee bereiken? Daarom vind ik het ook zo leuk om met al die bijzondere ondernemers zoals jij te werken aan hun online programma. Het gaat uiteindelijk altijd over JOU! Het gaat over zichtbaar worden, over gaan staan, over een online podium pakken voor jouw ding. En daarom moet het ook op JOUW MANIER. Natuurlijk gaat het ook over marketing, over jouw programma in de markt zetten en over verkopen. Maar het allerbelangrijkste dat ben jij. Er is niet één manier die werkt, want jij bent weer anders dan anderen. Het gaat over SLIMME KEUZES maken, waardoor een online programma een meerwaarde kan hebben voor jouw bedrijf (of niet, dat kan ook een keuze zijn). Het begint bij JOUW BOODSCHAP, jouw verhaal, wat alleen jij kunt vertellen want jij hebt het geleefd. Jij hebt anderen iets te leren, gewoon doordat jij jij bent. Speak up, jouw publiek wacht op de show! Soms heb je nog niet alles helder en soms heb je nog een zetje nodig om te gaan staan. Daar ben ik voor, ik zorg dat je gaat. Want ik weet dat je het jammer is als jouw verhaal niet de wereld ingaat. Jouw boodschap verdient een online podium!
  Het maken van een online programma begint eigenlijk altijd met de volg
 • 2 weeks ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Wil je eens verder praten met mij? Over jouw dromen met jouw bedrijf en over hoe een online programma je daarbij kan helpen? Over hoe je jouw diensten kunt vertalen in een online aanbod, zodat je straks nog meer mensen kunt helpen? Over de mogelijkheden om jouw training of jouw methode ook online aan te bieden? Plan nu een online koffiemomentje samen, een kwartiertje waarin je persoonlijk advies geef over wat voor jou de beste aanpak is met jouw bedrijf.  Plan een afspraak in via:
  https://www.onlinetr...girl.nl/contact/
  Timeline Photos
  2 weeks ago
  ?
 • 3 weeks ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Het sprongetje van vreugde... dat is het allermooiste van mijn werk. Al die kleine victorymomentjes die ik mijn klanten zie maken als hun online programma steeds meer vorm krijgt. Net nog kreeg ik een filmpje binnen via de mail. Wow, echt zo geweldig. Het is iemand die zo opzag tegen de techniek en kijk nu wat ze al voor elkaar heeft in haar 2e filmpje. Trots stuurde ze me het resultaat. Het is zo dankbaar. Ik mag zulke mooie mensen helpen. Ze hebben stuk voor stuk een mooi verhaal en ze willen het zo graag verder verspreiden. Maar allemaal hebben ze een drempel. Ze kunnen moeilijk kiezen, ze zien op tegen de techniek, ze weten niet waar ze moeten beginnen.  Maar als ik ze dan een beetje op weg help, dan gaan ze ineens de weg zien en dan komt er zoveel ENERGIE vrij om aan de slag te gaan. Vanmiddag ook, zo leuk. Toen had ik een coachcall, maar aan het eind voelde ik gewoon dat ze NU aan de slag wilde. Verder gaan met wat we net hadden besproken.  Ik geniet ervan, mijn werk. Die drive, die passie van mijn klanten en de stappen die ze zetten. Het is zo bijzonder. En ik zal je zeggen, als zij een sprong maken... dan doe ik ook een sprongetje :-)! #dankbaar #sprongenmaken #onlineprogramma #coaching
  Het sprongetje van vreugde... dat is het allermooiste van mijn werk. A
 • 5 weeks ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  "Ontzettend leuk dat wij samen gaan werken! Ik ben helemaal enthousiast en vol energie na ons gesprek. Ik wist al zo lang dat ik dit wilde gaan doen maar durfde de stap nog niet te nemen. Dat voelt nu heel anders, ik ga er voor! 😉 Fijn om een kennisbron en coach te hebben." Zomaar een reactie uit een mailtje vandaag. En ik hoor het niet voor het eerst deze week. Super fijn om te horen natuurlijk. Maar vooral mooi omdat het weer iemand is die nu de stap durft te zetten omdat ze voelt dat ze samen met mij ook echt haar online programma in de wereld gaat zetten.  Iemand met een supergaaf onderwerp, die nu veel meer mensen kennis kan laten maken met haar methode. Mensen die zoekende zijn en straks misschien wel enorm geholpen zijn met haar online training.  Misschien wel iemand zoals jij? Want soms voelt de stap zo groot en weet je misschien nog niet precies hoe je nou zo'n programma voor elkaar kunt krijgen. En dan ineens spreek je iemand die het makkelijker voor je kan maken. Die je advies kan geven en die je op weg helpt. Dat is wat ik iedere dag mag doen en wat me super dankbaar maakt. Ik geniet ervan om mee te denken, zodat jij straks een mooie training online kunt aanbieden. Denk jij ook over een online programma, maar zie je er als een berg tegenop en stel je het misschien al een poosje uit? Misschien is het dan tijd om een keertje te praten. Gewoon vrijblijvend een keertje sparren. Want het is zonde om te wachten en uit te stellen als je nu kunt beginnen! https://www.onlinetraininggirl.nl/
  Home - onlinetraininggirl.nl
 • 6 weeks ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Misschien heb je 't al gezien aan de foto's, maar ik heb mijn huisstijl een beetje veranderd en vooral... ik heb mijn website bijgewerkt! Neem eens een kijkje en laat me weten wat je ervan vindt, leuk. Misschien heb je ook wel interesse in de gratis downloads:
  - 10 tips waarmee jouw deelnemers meer resultaten halen met jouw online training of
  - het stappenplan voor jouw online programma
  Doe er je voordeel mee! https://www.onlinetraininggirl.nl/
  Home - onlinetraininggirl.nl
 • 7 weeks ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  "Waar moet ik beginnen?", vragen mijn klanten me vaak. Ik weet zoveel, ik heb zoveel kennis, zoveel te delen, het lukt me maar niet om er aan te beginnen. Het is teveel... Mijn advies is dan: Begin met het neerzetten van een goede structuur. En het allerbelangrijkste is daarbij: KIES 1 DING, 1 probleem wat jij kunt oplossen, 1 ding waar jij je klanten blij mee maakt. En hou het daarbij! Bedenk vervolgens de stappen die je klant moet zetten om dat te realiseren. En dan alleen de hoognodige stappen. Maak het zo SIMPEL en zo MAKKELIJK mogelijk. Zodat jouw klant met zo weinig mogelijk inspanning zoveel mogelijk resultaat kan halen. Zet de stappen in de meest LOGISCHE VOLGORDE. Je kunt niet naast je klant zitten, dus zorg ervoor dat je jouw klant zo logisch mogelijk door de stof heen loodst. Maak het inzichtelijk, dan is de kans het grootste dat je klant resultaat haalt. Heb je dat gedaan? Heb je het proces in kaart gebracht? In feite heb je dan al de structuur staan voor jouw programma. Succes!
  "Waar moet ik beginnen?", vragen mijn klanten me vaak. Ik weet zoveel,
 • 7 weeks ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Tip van deze week: Wacht niet met jouw online programma te lanceren tot het helemaal perfect is (dat is het namelijk nooit). Begin gewoon. Ga ervaren. Ga fouten maken. Ga leren en groeien. Besef dat je altijd nog een verbeterde versie kunt maken. Betrek anderen bij het maken en verbeteren en heb er plezier in. En als je vastloopt? Vraag hulp, doe het samen. Dan is de kans veel groter dat het lukt.
  Tip van deze week: Wacht niet met jouw online programma te lanceren to
 • 9 weeks ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Tip van deze week: Laat je deelnemers in het diepe springen Niet al jouw deelnemers houden van veel theorie en achtergrondinformatie. De "doeners" houden ervan om al doende te leren. Houd daar rekening mee als je jouw training maakt. Wissel af en begin niet altijd eerst met theorie. Geef in jouw training ook opdrachten waarbij deelnemers meteen in het diepe mogen springen. Laat ze eerst iets doen en dan pas ervaringen uitwisselen.  Daarna kun je dan feedback geven (of kunnen ze elkaar feedback geven, nog mooier) over hoe ze het een volgende keer beter kunnen doen.
  Tip van deze week: Laat je deelnemers in het diepe springenNiet al j
 • 10 weeks ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Ik merk het iedere keer weer bij mijn klanten, ieder verhaal is anders en iedere ondernemer ook.  Natuurlijk is het belangrijk om bepaalde "regeltjes" in acht te nemen om ervoor te zorgen dat je deelnemers ook resultaten halen.  Maar het belangrijkste is dat JIJ goed tot je recht komt, dat het JOUW ding is. Want jouw cursisten willen JOU zien. Jij bent de gastheer of gastvrouw van jouw programma. Met jou bouwen mensen een band op, ook online. Verlies jezelf niet in de regeltjes "hoe het hoort". Tips en trics zijn er soms ook om naast je neer te leggen, omdat jij nou eenmaal JIJ bent en het op JOUW MANIER de dingen doet. Dat maakt je ook zo leuk voor jouw klanten. (Ze lijken meestal op je ;-)!) Denk na over wie je wilt zijn en wat je wilt uitstralen en hoe je ervoor gaat zorgen dat dat over komt. Durf je unieke zelf te zijn en durf ook dingen anders te doen.  Check vervolgens ook hoe je over komt bij je deelnemers. Klopt dat met jouw idee?
  Ik merk het iedere keer weer bij mijn klanten, ieder verhaal is anders
 • 10 weeks ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Tip van deze week: Geef extra achtergrond informatie Houd bij het ontwikkelen van jouw online training rekening met de verschillende leerstijlen. De zogenaamde "theoreticus" houdt ervan om zich helemaal te verdiepen in de theorie ergens achter. Je maakt deze studiebol blij met doorverwijzingen naar extra achtergrondinformatie. Neem niet alles op in je training, dan wordt het teveel en haken anderen af, maar leg uit waar ze meer kunnen vinden over een bepaald onderwerp.
  Tip van deze week: Geef extra achtergrond informatieHoud bij het ont
 • 11 weeks ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Tip van deze week: Luister eens met je ogen dicht Het allerbelangrijkste van jouw online training naast het beeld is het geluid. Het is daarom goed om eens je ogen dicht te doen en dan te luisteren naar jouw verhaal. Hoe sterk is jouw verhaal zonder beeld? Is het goed verstaanbaar? Zijn er geen storende geluiden op de achtergrond? Hoe is mijn stemgebruik? Maak ik gebruik van grappige geluidseffecten of muziek? Zou ik zelf geboeid blijven luisteren? Maak jouw video's en podcasts een feestje voor de luisteraar. Luister regelmatig even met je ogen dicht en kijk hoe je dan overkomt. Je verhaal zal krachtiger worden als je hier meer aandacht aan besteedt!
  Tip van deze week: Luister eens met je ogen dichtHet allerbelangrijk
 • 12 weeks ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Wat was het leuk om geïnterviewd te worden op de radio over online trainingen en wat ik doe met mijn bedrijf Online Training Gilr :-)!
  Eemlands Hart
  12 weeks ago 1
  Goed gedaan Floor! 👍🏼
 • 12 weeks ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Er zijn zoveel mensen met een prachtige online training die niet verkoopt. En dat is zóóó zonde! Het is super belangrijk om na te denken hoe jij, op een manier die bij jou past, meer zichtbaar wordt en meer gaat verkopen. Niet door een trucje, maar door meer van jezelf te laten zien. Door aan te sluiten bij wie jij van nature bent. Vanmiddag zat ik met een lieve klant te sparren. Zo leuk vind ik dat. Om te kijken hoe ik het beste in haar naar boven kan halen.  Ze heeft een super mooi product. Ze heeft iets moois te delen waarmee ze heel veel mensen gelukkiger kan maken.  Samen met haar werk ik aan háár promotieplan. Haar manier om meer zichtbaar te worden en meer klanten te krijgen. Ik begin met manieren te vinden waar zij energie van krijgt. En nee, dat is voor haar niet een lijst opbouwen voor een nieuwsbrief.  Ook al weet ze dat dat een hele mooie manier is, zij is niet de persoon om regelmatig een nieuwsbrief te sturen. Dat gaat ze niet doen.  Dus ze heeft wel een lijst, die bouwt ze ook wel verder op, maar voor haar is het belangrijker om een podium te vinden waar ze haar verhaal kan delen. Omdat dat is waar zij enorm veel werking heeft. Dat is haar manier om groter te groeien. Waar het op neer komt is meer zichtbaar zijn, iets leuks aanbieden waardoor mensen je leren kennen en uiteindelijk wil je dat ze voor jou kiezen en jouw betaalde product. En dat kan op heel veel manieren.  Wat is jouw manier om te promoten? Wat werkt voor jou het beste?
  Er zijn zoveel mensen met een prachtige online training die niet verko
 • 12 weeks ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Tip van deze week: Ondersteun je verhaal met pakkende visuals. Als je jouw online training maakt, denk dan aan de verschillende behoeften van jouw klanten. Misschien kun jij goed luisteren en daarmee kennis opdoen, maar dat is niet voor iedereen zo. Zo heb je mensen die heel erg visueel zijn ingesteld, de zogenaamde beelddenkers. Heb jij een video opgenomen waarin jij alleen in beeld bent en je verhaal vertelt, dan haken ze waarschijnlijk af. Of heb je een werkboek met voornamelijk tekst, dan maak je het ook niet aantrekkelijk voor ze om te leren.  Waarschijnlijk is het niet nieuw voor je wat ik nu vertel, maar het kan geen kwaad om nog eens door die bril naar je eigen training te kijken. Loop al je materiaal nog eens kritisch na en kijk of je nog visuals kunt toevoegen om jouw verhaal te versterken. Visuals kunnen plaatjes zijn, maar ook schema's, grafieken etc. waarmee jij jouw verhaal op een beeldende manier zichtbaar kunt maken.
  Tip van deze week: Ondersteun je verhaal met pakkende visuals.Als je
 • 13 weeks ago by Online Training Girl

  Online Training Girl
  Tip van deze week: Durf dingen anders te doen "Leren begint buiten je comfortzone", dat is zo'n gevleugelde uitspraak. We weten allemaal wel dat je maximaal leert als je jezelf stretcht, als je net even dingen anders doet dan je altijd al deed. Maar neem je dat ook mee in je training? Zoek jij het stukje op waar je ook weerstand kunt krijgen? Of kies je voor de makkelijke weg? Het pad wat heel veel anderen ook al lopen? Als jij alles veilig houdt met jouw training, als jij niet af en toe buiten de gebaande paden treedt, hoe kunnen jouw deelnemers dan maximaal leren? Leren gaat ook over jouw deelnemers prikkelen, over ze scherp houden. Als jij met jouw training mensen nieuwe dingen wilt leren, zul je soms ook dingen anders moeten doen. Mensen wakker moeten schudden.  Kijk dus eens kritisch: Waar kun jij jouw training nog scherper neerzetten? Op welk stukje hou je het nu nog veilig? Waar kun jij iets totaal nieuws te bieden? Wat laat jij nu nog niet zien?
  Tip van deze week: Durf dingen anders te doen"Leren begint buiten je