Ja, dit ben ik!

Ik kan me voorstellen dat je ook graag iets meer van mij wilt weten. Zeker als je overweegt om met me te sparren over “jouw kindje”, want zo voelt het toch als je jouw persoonlijke boodschap of jouw unieke methode met een (online) training in de wereld gaat zetten.

Persoonlijk contact

Je ziet me hier op de foto met met mijn telefoon en laptop, want ik ben gewend om veel op afstand te werken. Online, maar wel met een hele persoonlijke touch (en soms ook even live) want dat vind ik heel belangrijk.

Passie voor leren

Groei, leren, persoonlijke ontwikkeling is mijn absolute passie. Mensen hebben vaak aan me gevraagd of mijn hobby trainingen en cursussen volgen is. Ja, eigenlijk wel ;-)!

Mijn missie

Een positieve bijdrage hebben in de groei van mensen, dat is de rode draad in mijn leven en waar ik het allergelukkigste van word. Nog mooier is het om bij te dragen aan de groei van ondernemers met een missie, omdat ik geloof dat we samen enorm veel verschil kunnen maken.

Waarom mijn liefde voor online leren?

Het is zo’n mooie manier  om veel meer mensen te bereiken en om nog veel meer van waarde te kunnen zijn dan je nu al bent.

Bovendien kun je er heel veel creativiteit in kwijt. Je kunt heel veel van jezelf en van jouw expertise laten zien. Het is dé manier om meer mensen kennis te laten maken met jou.

Waarom werken met mij?

Ik ben al ruim 5 jaar ondernemer en de laatste tijd ben ik me helemaal gaan specialiseren in online trainen. Ik heb een achtergrond als opleidingskundige. Daarnaast ben ik professioneel trainer en (ondernemers)coach.

Inhoudelijk deskundig

Ik ben een specialist in online leren.  Dat betekent dat ik veel weet over hoe mensen leren en hoe je het beste jouw online training op kunt bouwen. Ik kan je dus goed adviseren over de inhoud van je programma en meedenken over geschikte werkvormen.

Marketing

Om te groeien met mijn bedrijf heb ik heel veel cursussen gevolgd op het gebied van ondernemen en online marketing. Ik kan je dus ook adviseren over het op de juiste manier in de markt zetten van jouw programma, want niets is zo zonde als een online training maken die niet verkoopt.

Impact creëren

Ik vind het een genot om iedere dag geïnspireerd te worden door alle geweldige ondernemers waar ik mee mag werken. Het is een enorm voorrecht om mijn kennis met ze te delen en om te zien dat de meest prachtige online programma’s ontstaan, waarvan ik oprecht geloof dat ze impact gaan hebben.

Als ik niet aan het werk ben dan geniet ik graag van:

  • Erop uit gaan, heerlijke wandelingen of fietstochten maken in de natuur.
  • Boeken verslinden op het gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.
  • Hardlopen (nou ja hard ;-), ik geniet ervan om lekker te bewegen.
  • Mediteren, het was even lastig in het begin maar nu maak ik er dagelijks tijd voor en helpt het me om met veel meer focus en rust mijn dag te beginnen.
  • Tekenen en schilderen, ik doe het te weinig, maar ik kan er heerlijk in op gaan.
  • Fikkie stoken, een goed glas wijn of een speciaalbiertje, een lekker hapje en vooral een goed gesprek met de mensen die me lief zijn.
  • (En nog veel meer maar dan wordt mijn lijstje zo lang en bovendien is het leuk als er nog wat te ontdekken valt.)

  Wil je meer weten over mij? Stuur me een berichtje of volg me door op één van de Social Media icoontjes te klikken hieronder.

  Een sprankelende online groet,

  Floor Schuttevaer